Els nostres serveis

Gràcies a l’equip de dermatòlegs de Dermas i a la tecnologia més innovadora, vostè rebrà sempre un tracte personalitzat amb un únic objectiu: tenir cura de la salut i l’aspecte de la seva pell.

En Dermas trobarà també un servei de parafarmàcia amb el qual completar el seu tractament amb la màxima eficàcia i comoditat.

Serveis

En Dermas oferim atenció dermatològica, dermoestètica i de parafarmàcia a tots els nostres pacients

Vetllant per la seva salut i benestar

Treballem amb:

En Dermas, molts dels nostres serveis mèdics tenen cobertura sanitària (*) amb les següents entitats asseguradores:

(*) No totes les asseguradores tenen aprovades les mateixes cobertures. Per detall particular contacti per mail a visita@dermas.cat o bé telefònicament al 93 181 0 181.

 • Control de pigues
  Detecció de canvis, evolucions sospitoses o noves aparicions. Gràcies a la nostra experiència i equips podem realitzar un diagnòstic i seguiment precís sense necessitat dextirpació.
 • Detecció precoç de melanomes
  El melanoma és el càncer de pell més perillós i normalment s’assembla a les pigues. Per aquest motiu en Dermas oferim el Screening cutani, la prova preventiva més avançada. Aquesta prova consisteix en la creació d’un historial clínic compost per un Fotoregistre digital corporal total, un Microfotoregistre digital i el seu informe mèdic corresponent.
 • Infeccions de Transmissió Sexual ITS
  Malauradament són més freqüents del que creiem i poden condicionar tant les nostres relacions com la nostra comoditat. A Dermas posem la nostra professionalitat i total discreció perquè es trobi més còmode durant el tractament. Un diagnòstic precoç i el seu tractament són bàsics per evitar complicacions severes, sigui quina sigui la tipologia d’infecció.
 • Acne
  Els factors poden ser molt diversos: hormonals, genètics, ambientals, psicològics, etc. El nostre equip d’especialistes valorarà cada cas per oferir la millor solució a aquesta malaltia i les lesions que pugui haver deixat a la pell.
 • Psoriasi i Èczemes
  Dermas està realitzant una investigació per al tractament específic de la psoriasi i els èczemes. Lamentablement els tractaments actuals per a la psoriasi no garanteixen la seva curació però ajuden a minimitzar la seva expressió i permeten millorar la qualitat de vida del pacient.
 • Infeccions de pell, mucoses i genitals externs
  Les infeccions poden estar produïdes per bacteris, virus o fongs. El nostre quadre d’especialistes estudiarà cada cas i buscarà la solució més adequada, sigui quin sigui el tipus d’infecció.
 • Caiguda de cabell, alopècia
  Són tants els factors involucrats que el nostre equip d’especialistes s’encarrega d’estudiar les causes detalladament. Un bon diagnòstic és fonamental per afrontar el problema amb garanties d’èxit.

Dermatologia Mèdica

En aquesta àrea trobarà els serveis principals de detecció i seguiment d’infeccions cutànies, melanomes i pigues, així com el tractament d’algunes malalties i lesions dermatològiques com acne, psoriasi, èczemes, etc …

Dermatologia Quirúrgica

A Dermas disposem de la preparació tècnica i professional necessària per a l’eliminació de lesions cutànies, pigmentades o vasculars. De la mateixa manera som experts en l’aplicació de tractaments de rejoveniment i diversos tipus de cirurgia, des de la cirurgia convencional a la cirurgia microgràfica de Mohs.

 • Crioteràpia
  A Dermas utilitzem nitrogen líquid com a eina per a l’eliminació de petites lesions cutànies.
 • Làser dermatològic
  Les principals indicacions del làser en dermatologia són per lesions pigmentades, lesions vasculars o com a làser quirúrgic.
 • Cirurgia local
  Dermas disposa de llarga experiència en intervencions quirúrgiques, des de les més senzilles realitzades en el nostre consultori, fins aquelles que, per les seves característiques, és recomanable executar en quiròfan.
 • Teràpia fotodinàmica
  Per la seva propietat regeneradora i poc agressiva està indicada per a diferents tipus de càncers cutanis o malalties com la psoriasi, les berrugues víriques o l’alopècia areata. De la mateixa manera la TDF s’utilitza en tractaments per a l’acne i rejoveniment cutani.
 • Tractament de càncer de pell
  Amb cirurgia convencional, amb teràpia fotodinàmica o amb cirurgia microgràfica de Mohs. L’equip de dermatòlegs de Dermas recomanarà el tractament més adequat, exposant totes les alternatives després d’un detallat estudi. La cirurgia microgràfica de Mohs és altament eficaç per al tractament i extirpació del càncer cutani.
 • Depilació làser
  A Dermas disposem d’equips làser d’última generació, sempre sota una estricta i necessària supervisió mèdica.
 • Peelings
  Mitjançant Microabrasió, Peeling químics o Peeling làser a Dermas aconseguim la millora progressiva de cicatrius, suavitzat o eliminació d’arrugues, millora de la tensió i lluminositat de la pell, o una combinació de tots ells.
 • Rejoveniment facial i arrugues
  Les tècniques més emprades a Dermas per al rejoveniment facial són els Peelings, teràpies fotodinàmiques o de farciment d’arrugues amb àcid hialurònic, recuperant l’elasticitat i tonicitat de la pell amb la nostra experiència dermatològica i dermoestètica.
 • Perfilat i augment de llavis
  Amb el temps els llavis es tornen més fins i plans, amb l’ajuda de l’AH aconseguim perfilar i omplir les zones dels llavis que han perdut la forma.
 • Eliminació de tatuatges i taques
  Fem servir teràpies làser per extreure pigments exògens de la pell o bé pigments endògens
 • Tractament de varius
  Existeixen diferents classes de làser per tractar les varius que s’apliquen segons el tipus, l’extensió i profunditat en cada cas. Són tractaments que no necessiten ingrés hospitalari i de curta durada. Actualment és el procediment més segur de tots els tractaments de varius que es realitza és la Teràpia fotodinàmica aconseguint una  important disminució del dolor amb una gran rapidesa.
 • Tractament amb toxina botulínica
  Els professionals de Dermas posseeixen una àmplia experiència, necessària per a un ús precís i acurat d’aquesta tècnica utilitzada en dermatologia contra la hiperhidrosi i l’eliminació d’arrugues d’expressió.
 • Eliminació de cicatrius
  A Dermas fem servir diverses tècniques per fer desaparèixer cicatrius, i entre aquestes tècniques destaca la tecnologia làser.

Dermoestética

ELS NOSTRES PROFESSIONALS L’AJUDARAN A SENTIR-SE MILLOR.

Deixi’ns que l’assesorem sobre els nostres tractaments i buscarem la millor solució per les seves necessitats estètiques, dermatològiques o capil·lars. Faci qualsevol tractament gràcies al nostre servei de vending personalitzat i aconsegueixi maximitzar els resultats de la seva teràpia.

© Copyright - Dermas | Clínica Dermatológica