Els nostres serveis

Gràcies a l’equip de dermatòlegs de Dermas i a la tecnologia més innovadora, vostè rebrà sempre un tracte personalitzat amb un únic objectiu: tenir cura de la salut i l’aspecte de la seva pell.

En Dermas trobarà també un servei de parafarmàcia amb el qual completar el seu tractament amb la màxima eficàcia i comoditat.

Serveis

En Dermas oferim atenció dermatològica, dermoestètica i de parafarmàcia a tots els nostres pacients

Vetllant per la seva salut i benestar

Treballem amb:

En Dermas, molts dels nostres serveis mèdics tenen cobertura sanitària (*) amb les següents entitats asseguradores:

(*) No totes les asseguradores tenen aprovades les mateixes cobertures. Per detall particular contacti per mail a info@dermas.cat o bé telefònicament al 93 181 0 181.

 • Control de pigues
  Detecció de canvis, evolucions sospitoses o noves aparicions. Gràcies a la nostra experiència i equips podem realitzar un diagnòstic i seguiment precís sense necessitat dextirpació.
 • Detecció precoç de melanomes
  El melanoma és el càncer de pell més perillós i solen assemblar-se a pigues. Per aquest motiu en Dermas oferim el Screening cutani, la prova preventiva més avançada. Aquesta prova consisteix en la creació d’un historial clínic compost per un Fotoregistre digital corporal total, un Microfotoregistre digital i el seu informe mèdic corresponent
 • Infeccions de Transmissió Sexual ITS
  Malauradament són més freqüents del que creiem i poden condicionar tant les nostres relacions com la nostra comoditat. En Dermas posem la nostra professionalitat i total discreció perquè et sentis més còmode durant el tractament. Un diagnòstic precoç i el seu tractament són bàsics per evitar complicacions severes, sigui quina sigui la tipologia d’infecció.
 • Acne
  Els factors poden ser molt diversos: hormonals, genètics, ambientals, psicològics, etc. El nostre equip d’especialistes valorarà cada cas per oferir la millor solució a aquesta malaltia i les lesions que puguin haver deixat a la pell.
 • Psoriasi i Èczemes
  Dermas està realitzant una investigació per al tractament específic de la psoriasi i els èczemes. Lamentablement els tractaments actuals per a la psoriasi no garanteixen la seva curació definitiva però ajuden a minimitzar la seva expressió i permeten millorar la qualitat de vida del pacient.
 • Infeccions de pell, mucoses i genitals externs
  Les infeccions poden estar produïdes per bacteris, virus o fongs. El nostre quadre d’especialistes estudiarà cada cas i buscarà la solució més adequada, sigui quin sigui el tipus d’infecció.
 • Caiguda de cabell, alopècia
  Són tants els factors involucrats que el nostre equip equip d’especialistes s’encarrega d’estudiar les causes detalladament. Un bon diagnòstic és fonamental per afrontar el problema amb garanties d’èxit.

Dermatologia Mèdica

En aquesta àrea trobaràs els serveis principals de detecció i seguiment d’infeccions cutànies, melanomes i pigues, així com el tractament d’algunes malalties i lesions dermatològiques com acne, psoriasi, èczemes, etc …

Dermatologia Quirúrgica

En Dermas disposem de la preparació tècnica i professional necessària per a l’eliminació de lesions cutànies, pigmentades o vasculars. De la mateixa manera som experts en l’aplicació de tractaments de rejoveniment i diversos tipus de cirurgia, des de la cirurgia convencional a la cirurgia micrográcfica de Mohs.

 • Crioteràpia
  En Dermas utilitzem nitrogen líquid com a eina per a l’eliminació de petites lesions cutànies
 • Laser dermatològic
  Les principals indicacions del làser en dermatologia són per Lesions pigmentades, Lesions vasculars o com a Làser quirúrgic.
 • Cirugia local
  Dermas disposa de sobrada experiència en intervencions quirúrgiques, des de les més senzilles realitzades en el nostre consultori, fins a les que, per les seves característiques, és recomanable executar en quiròfan.
 • Teràpia fotodinàmica
  Per la seva propietat regeneradora i poc agressiva aquesta teràpia és indicada per a diferents tipus de càncers cutanis o malalties com la psoriasi, les berrugues víriques o l’alopècia areata. De la mateixa manera la TDF s’utilitza en tractaments per a l’acne i rejoveniment cutani.
 • Tractament de càncer de pell
  Amb cirurgia convencional, amb teràpia fotodinàmica o amb cirurgia microgràfica de Mohs. L’equip dermatòleg de Dermas recomanarà el tractament més adequat, exposant totes les alternatives després d’un detallat estudi. La cirurgia microgràfica de Mohs és altament eficaç per al tractament i extirpació del càncer cutani.
 • Depilació làser
  En Dermas disposem d’equips làser d’última generació, sempre sota una estricta i necessària supervisió mèdica.
 • Peelings
  Mitjançant Microabrasió, Peeling químics o Peeling làser en Dermas vam aconseguir la millora progressiva de cicatrius, suavitzat o eliminació d’arrugues, millora de la tensió i lluminositat de la pell, o una combinació de tots ells.
 • Rejoveniment facial i arrugues
  Les tècniques més emprades en Dermas per al rejoveniment facial són els Peelings, teràpies fotodinàmiques o de farciment d’arrugues amb àcid hialurònic. Recupera l’elasticitat i tonicitat de la pell amb la nostra experiència dermatològica i dermoestètica.
 • Perfilat i augment de llavis
  Amb el temps els llavis es tornen més fins i plànols, amb l’ajuda de l’AH vam aconseguir perfilar i omplir les zones dels llavis que han perdut la forma.
 • Trasplantaments capil·lars
  Actualment Dermas treballa amb la tècnica FUT (). Aquest mètode permet trasplantar entre 2.500 i 8.000 cabells en cada sessió. Sol·licita un estudi detallat i sense compromís per poder plantejar un pressupost tancat.
 • Eliminació de tatuatges i taques
  Fem servir teràpies làser per extreure pigments exògens de la pell o bé pigments endògens
 • Tractament de varius
  Hi ha diferents tipus de làser per tractar les varius, que s’apliquen segons el tipus, l’extensió i profunditat en cada cas. Són tractaments que no necessiten ingrés hospitalari i de curta durada. Actualment és el procediment més segur de tots els tractaments de varius que es realitzen és la Teràpia fotodinàmica causa del seu important disminució del dolor i una gran rapidesa.
 • Tractament amb toxina botulínica
  Els professionals de Dermas posseeixen l’àmplia experiència necessària per a ús precís i acurat d’aquesta tècnica utilitzada en dermatologia contra la hiperhidrosi i l’eliminació d’arrugues d’expressió.
 • Eliminació de cicatrius
  En Dermas fem servir diverses tècniques per fer desaparèixer aquestes cicatrius, i entre aquestes tècniques destaca la tecnologia làser.

Dermoestética

Els nostres professionals l’ajudaran a sentir-te millor amb tu mateix / a. Deixeu-vos assessorar sobre els nostres tractaments i quina és la millor solució per als seus problemes estètics, dermatològics o capil·lars. Completi qualsevol tractament gràcies al nostre servei de vending personalitzat i aconsegueixi maximitzar els resultats de la seva teràpia.

© Copyright - Dermas | Clínica Dermatológica