Benvolgut pacient,

Ens plau comunicar-li que la CLÍNICA DERMATOLÒGICA DERMAS, S.L.P (Dermas) seguirà donant continuïtat a la prestació de serveis mèdics als assegurats d’Assistència Sanitària Col·legial S.A. d’Assegurances (Assistència Sanitària) a partir de l’1 de gener de 2023, deixant sense efecte la comunicació que es va produir per una situació de malentès el setembre de 2022.
Lamentem profundament la incertesa creada per l’esmentada comunicació. Portem més de 25 anys col·laborant amb Assistència Sanitària, entitat que ha estat reconeguda, un any més, com a la millor entitat asseguradora de salut segons el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. L’acord assolit amb Assistència Sanitària ens permet oferir una atenció dermatològica integral, excel·lent i amb unes condicions justes a tots els seus assegurats.
Agraïm la confiança dipositada en Dermas al llarg de tots aquests anys i esperem continuar atenent-lo com fins ara amb el nostre equip, en les millors instal·lacions i el millor entorn possibles.

 

Rebeu una cordial salutació.

L’equip de Dermas